Boekenmarkt Kursief

Info Standhouders

Wij verwelkomen graag nieuwe en terugkerende standhouders. Hieronder vindt u alle informatie die belangrijk is voor u als standhouder. Word ook lid van onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven!

DEELNAMEPRIJZEN

Het standgeld bedraagt:

Standplaatsen zijn steeds binnen. Tafels en stoelen worden voorzien en hoeft u dus niet zelf mee te brengen. U dient wel zelf te voorzien in de inkleding van uw stand (bv. tafellaken, ...).

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier in te vullen. Wij sturen u dan een bevestiging of er nog plaats is. Na bevestiging vragen wij u om uw standgeld binnen de 7 dagen over te schrijven op volgend rekeningnummer:

NOD vzw

BELFIUS BANK

IBAN:  BE11 7795 9399 0648
BIC/SWIFT: GKCCBEBB

Met vermelding "standplaats boekenmarkt". 

Pas wanneer wij uw storting hebben ontvangen is uw inschrijving definitief!

In geval van annulatie 5 werkdagen of langer op voorhand wordt het standgeld terugbetaald, maar worden er 2,50 € administratiekosten aangerekend. In geval van annulatie minder dan 5 dagen voor de start van de boekenmarkt wordt het standgeld niet terugbetaald, met uitzondering van overmacht wegens ziekte (indien u een kopie van het doktersbriefje bezorgt).


VOORWAARDEN

Uw verkoopmateriaal dient hoofdzakelijk uit boeken te bestaan. Dit mogen zowel nieuwe als tweedehands boeken zijn. Oude en historische papierwaren zoals postkaarten en doodsprentjes zijn eveneens toegestaan. Aanverwant materiaal (DVD's, CD's, kaartjes, wierook, ...) is toegestaan mits dit slechts een beperkt deel uitmaakt van uw assortiment en boeken het hoofdproduct blijven.

De boeken die u te koop aanbiedt dienen te passen binnen het kader van de Boekenmarkt Kursief. Boeken over religie, spiritualiteit, esoterie, filosofie, kunst, cultuur, geschiedenis, mythologie, etnografie, antropologie, psychologie en aanverwanten zijn welkom. Het is echter niet de bedoeling om (overwegend) kookboeken of gewone leesboeken te koop aan te bieden.


DATUMS

De datums van de boekenmarkten vindt u hier.

U kan steeds op de hoogte blijven van onze boekenmarkten via onze gratis nieuwsbrief of onze Facebook-pagina.


OPENINGSUREN

De boekenmarkt is geopend van 10u tot 16u. 

U kan vanaf 8u binnen om uw stand op te stellen. 


LOCATIE

De Boekenmarkt Kursief vinden plaats in op volgend adres:

Koninklijke Harmonie Sint-Bavo
Sint-Camillusstraat 31
2610 Wilrjk


VOORZIENINGEN

Tafels en stoelen worden voorzien en hoeft u niet zelf mee te brengen. Verdere inkleding van uw stand dient u wel zelf te voorzien. 

Er is een cafetaria aanwezig, waar u koude en warme dranken kan nuttigen aan democratische prijzen. Kleine snacks en (zachte) belegde broodjes zijn eveneens ter beschikking.

Er is een WC ter beschikking, deze is gratis te gebruiken.

Wij maken publiciteit voor de boekenmarkten op tal van websites, Facebook en via flyers en affiches. Je kan zelf ook onze flyer downloaden door hier te klikken


INSCHRIJVINGEN

U kan inschrijven als standhouder via ons inschrijvingsformulier.

Indien u wenst, kan u ook telefonisch of via e-mail inschrijven:

E-mail: boekenmarkt.kursief@gmail.com


Bij uw inschrijving verklaart u zich akkoord met het reglement van Boekenmarkt Kursief

U dient bij uw inschrijving volgende informatie te voorzien: